© 2024 Ljetopis Automotive d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Servis i održavanje

Šta god da Vam je potrebno: Vaš Mercedes-Benz partner je tu za Vas.

Mercedes-Benz kao prvog dana

U najboljim rukama.

Često su upravo detalji ono što čini izvrstan servis – na primer kad Mercedes-Benzov partner prilikom održavanja štedi Vaše dragoceno vreme ili jednostavno izbriše neprijatne tragove svakodnevice. Otkrijte najbolje usluge za Vas i Vaš Mercedes.

Poverenje je dobro, kontrola je još bolja.

Potpuno nezavisno od toga jeste li već klijent u Mercedes-Benz servisnoj radionici i Vaše se vozilo tamo redovno održava: zahvaljujući našoj sezonskoj kontroli, na putu ste sigurniji – u proleće, pre putovanja na odmor i na početku hladnog godišnjeg doba. Vaš Mercedes dolazi kod nas i podvrgava se mnogim proverama i temeljnim ispitivanjima funkcija. Posle toga je Vaš Mercedes spreman za proleće, najbolje pripremljen za duga putovanja ili može prkositi najnižim zimskim temperaturama.Rado ćemo Vam dati dodatne informacije o uslugama i svim cenama za našu prolećnu i zimsku kontrolu i kontrolu pre putovanja na odmor. Slobodno nam se obratite.

Za sjajan nastup.

Sa Mercedes-Benz originalnim proizvodima za održavanje na sjajan način se čuva atraktivan spoljni izgled Vašeg Mercedesa kako bi i dalje mogao privlačiti sve poglede.Vaš Mercedes je svakodnevno izložen uticajima okoline: ptičjem izmetu i ostacima insekata, smoli drveća i rđi, vetru i vremenskim neprilikama. Za svako godišnje doba i svaki deo vozila postoje odgovarajući Mercedes-Benz proizvodi za održavanje. Odabrani sastojci prilagođeni su određenim površinama i izuzetno efikasni. Na taj način se štiti i čuva vrednost i sjaj Vašeg Mercedesa. I to na ekološki održiv način koji je nežan prema materijalima.

Ažuriranje mapa za Vaš Mercedes-Benz sistem navigacije.

Vaš Mercedes-Benz sistem navigacije nudi Vam pouzdano navođenje na visokom nivou. Međutim, naš se svet neprestano menja. Zbog toga se mape za naše sisteme navigacije redovno ažuriraju.Sa Mercedes-Benz ažuriranjem mapa jednim potezom ćete ponovno imati savršenu navigaciju. Tako ćete zaobići nepotrebne gužve i opušteno stići do svojih odredišta. Bez obzira na to putujete li na zimski odmor ili kući.Posetite svog Mercedes-Benz partnera i ažurirajte svoj sistem navigacije, najbolje još danas.

Ažuriranje navigacionih mapa

Poručite ažurirane karte za navigacione sisteme COMAND, Audio 50, Garmin Map Pilot, Becker Map Pilot i SD Card Navigation.

Besplatna provera

Imate li najnoviju verziju mapa?Pomoću Download manager Navigacije putem SD-kartice možete proveriti da li su dostupna nova ažuriranja mapa.

Jednostavno duboko udahnite i opustite se.

Dobar i čist vazduh u unutrašnjosti vozila presudan je za koncentraciju i udobnost tokom vožnje. Redovnim čišćenjem klima-uređaja osiguravamo prijatnu klimu u Vašem Mercedesu – posebno za alergične. Klima-uređaj se temeljno čisti, a testiramo i hlađenje i podešavanja temperature. Sem toga, po potrebi menjamo filter kabine tako da se polen, sitna prašina i čestice pouzdano filtriraju pa u svakoj vožnji možete uživati uz vazduh optimalnog kvaliteta. Pronađite najbližu servisnu radionicu za čišćenje Vašeg klima-uređaja.

Mercedes-Benz provera korišćenih vozila.

Bez obzira na to da li želite da kupite ili prodate korišćeno vozilo – sa proverom Mercedes-Benz korišćenih vozila ste na sigurnoj strani. Vozilo koje su proverili naši stručnjaci otkloniće svaku vrstu nesigurnosti prilikom kupovine. Prilikom prodaje možete ukazati na proveren kvalitet svog vozila i na taj način stvoriti optimalnu bazu za prodaju i pregovaranje.

Proverom korišćenih vozila stručno se ispituje stanje vozila.

Pregled najvažnijih ispitnih tačaka: 

 

  • Vizuelna provera prostora motora, menjača, startera, generatora i izduvnog sistema i sistema napajanja gorivom
  • Kontrola prednje i zadnje osovine, opruga, oslanjanja, upravljanja i amortizera
  • Test kočnica na probnom uređaju
  • Sveobuhvatna provera funkcija električnih i mehaničkih komponenti uključujući dodatnu opremu 
  • Vizuelna provera karoserije, stakala, prednjih svetala i donjeg postroja

Kontaktirajte nekog od naših, Mercedes-Benz servisnih partnera i svratite sa vozilom pre nego što ga kupite ili prodate. Naši stručnjaci napraviće profesionalnu i stručnu proveru Vašeg korišćenog vozila.

Servisni paketi - idealno rešenje po Vašem izboru i prema Vašim potrebama.

Ukoliko želite da sebi obezbedite dodatnu sigurnost i uživanje u Vašem vozilu, nudimo Vam mogućnost da Vaš Mercedes-Benz opremite nekim od servisnih paketa.
U ponudi se nalaze sledeći servisni paketi:

SECURE

Obezbeđuje produženje garancije nakon isteka redovne garancije proizvođača. Produžena garancija ima isti obim kao i garancija proizvođača.

PROTECT

Kako bi Vaš Mercedes-Benz besprekorno funkcionisao, potrebno je redovno izvoditi radove preventivnog održavanja. Ovo Vam omogućava paket Protect, koji podrazumeva redovno održavanje u skladu sa preporukama proizvođača.

 

POWER

Predstavlja fuziju dva prethodno navedena paketa i objedinjuje produženu garanciju i redovno održavanje u Mercedes-Benz ovlašćenim servisima.

PRIVILEGE

Ekskluzivni paket za potpuno bezbrižno uživanje u Vašem vozilu. Pored produžene garancije i redovnog održavanja podrazumeva i zamenu svih habajućih delova koji su potrošeni usled normalne eksploatacije vozila.

Sjaj koji ne bledi.

Pre svega unutrašnja čistoća i sjaj čine da uvek blistate kao novi. 

Zašto Mercedes-Benz proizvodi? Istinske prednosti originalnih sredstava za čišćenje i održavanje Vašeg vozila:  

  • Sigurnost kupaca uvek stavljamo na prvo mesto. 
  • Bezbednost i kvalitet proizvoda – Specijalni proizvodi koji odgovaraju visokim standardima kvaliteta i tehnički odobreni pod strogim uslovima kompanije Daimler AG. Takođe ispunjavaju propise DAG-a u vezi sa zaštitom na radu i zaštitom životne sredine. 
  • Servis/usluga – Naši serviseri obučeni su za brzo i efikasno dezinfikovanje klima uređaja, jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. 
  • Zdravlje/životna sredina – Zaštita životne sredine i zdravlja sveukupni su deo strategije proizvoda Mercedes-Benz. Naši proizvodi nose oznaku EU Ecolabel i oznaku ECARF koji garantuju ekološke i ne-alergijske proizvode.


Akcija traje do isteka zaliha.